Termeni & Conditii

Aici gasesti informatiile pe care e bine sa le iei la cunostinta inainte de a achizitiona orice produs ori serviciu de pe website.

Site-ul www.denisamigit.ro este detinut de catre SC MIGIT CONSUTANCY SRL, denumita in cele ce urmeaza detinatorul site-ului.

SC MIGIT CONSULTANCY SRL este reprezentata de Denisa Migit in calitate de administrator, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J36/459/2018, are Cod Fiscal nr. 39814403 si cont bancar nr. RO74INGB0000999908253794 Banca ING, Bucuresti.

Prin navigarea pe site-ul www.denisamigit.ro, prin inscrierea pe site sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta o conventie legala, adica un contract intre dumneavoastra si noi. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati site-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii acesteia. Accesand site-ul www.denisamigit.ro veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor aferente.

Prin utilizarea acestui site, incluzand toate materialele prezentate in interior si toate serviciile online oferite de SC MIGIT CONSULTANCY SRL, inseamna cu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare fara modificare si consimtiti ca i-ati citit.

In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise in acest document, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.

Definitii termeni

Site-ul www.denisamigit.ro este detinut de catre MIGIT CONSULTANCY SRL, denumita in cele ce urmeaza detinatorul site-ului.

Termenii “noi”, “ale noastre”, “al nostru”, “Denisa Migit” se refera la SC MIGIT CONSULTANCY SRL.

Termenul “site” se refera la www.denisamigit.ro, precum si toate produsele, serviciile, cursurile, programele etc. conectate cu Denisa Migit.
Termenii “utilizator”, “tu”, “tine”, “al tau”, “ale tale”, “voi”, “vostri”, “voastre”, “dumneavoastra” se refera la vizitatorii site-ului si Clienti, precum si la oricare alti/toti utilizatorii site-ului (numiti “Utilizatori” individual si colectiv).

Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

Utilizator– orice persoana care acceseaza site-ul sau care se va putea inregistra la un moment pe site, fiind interesata de serviciile detinatorului site-ului, se aboneaza in vederea primirii de informari periodice (newsletter) sau se inscrie ca participant la evenimente organizate si care se obliga implicit sa respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site sau achizitioneaza un produs online;

Serviciu – furnizarea catre Utilizator a accesului la platforma prin intermediul careia se poate abona in vedere primirii de informari periodice (newsletter), se poate inscrie ca participant la evenimente organizate de Denisa Migit sau poate achizitiona un produs online al Denisei Migit.

Inregistrarea utilizatorilor

Pentru accesarea site-ului, respectiv sectiunile de prezentare, nu este necesara inregistrarea Utilizatorilor.

Inregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai in cazul in care acesta se inscrie pentru primirea periodica a unui newsletter, pentru inscrierea in vederea participarii la un eveniment sau pentru achizitia unui produs.

In cazul in care doriti sa beneficiati de eventuale servicii oferite pe site-ul www.denisamigit.ro, va obligati si garantati urmatoarele:

 1. furnizati date reale, exacte si complete despre Utilizator, astfel cum se solicita prin formularul de inregistrare al site-ului;
 2. mentineti sau actualizati datele de inregistrare care au suferit modificari pentru ca acestea sa fie conforme realitatii, exacte si complete.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica corectitudinea datelor de inregistrare ale Utilizatorilor. In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de Utilizator sunt inexacte, detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum si inscrierea si participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

Pentru a putea accesa anumite produse si programe, este nevoie sa aveti cont pe site. Acest cont este creat automat in momentul in care finalizati cumpararea produsului/programului. Aveti obligatia de a furniza informatiile care va sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe baza de parola de acces, pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. Sunteti deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Un Cont de Utilizator asigura accesul in program in favoarea unei singure persoane. Aveti obligatia de a nu transmite datele dumneavoastra de autentificare in favoarea unei terte persoane.

Poate sa isi creeze un cont pe site orice persoana fizica, indiferent de nationalitate, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data crearii contului. Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de Conturi care sa permita accesul la site. Orice accesare a site-ului de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora.
Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ne creeze o stare de disconfort, noua, autorilor materialelor de pe site sau Clientilor si vizitatorilor. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune si/sau plata efectuata din cont prin utilizarea site-ului.
Ne rezervam dreptul de a limita numarul de participanti si abonamente in functie de capacitatea disponibila.

Prin crearea si utilizarea Contului, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului si utilizarea site-ului acceptati in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Sunteti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizati site-ul.

Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.
Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe sit sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Utilizatorul accepta in mod expres ca detinatorul site-ului nu este raspunzator pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor www.denisamigit.ro;
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Confirmarea comenzii, cursuri/workshop-uri online

Va vom trimite un e-mail pentru a confirma plasarea comenzii dvs., care sa contina detaliile livrarii produsului sau serviciului. In cazul in care exista o eroare in procesul de confirmare prin e-mail, este responsabilitatea dvs. sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca v-ati inscris pentru un curs online sau un workshop, va vom trimite separat prin e-mail confirmarea de acceptare. Accesul la curs se va realiza, dupa procesarea cu succes a platii.

Tarifele Cursurilor sunt afisate in lei. Tarifele pot fi actualizate in orice moment, iar o astfel de actualizare va inlocui orice preturi afisate anterior pentru respectivele cursuri.

Inscrierea si participarea la cursurile/workshop-urile achizitionate

Inscrierea la programele organizate de SC MIGIT CONSULTANCY SRL afisate si descries pe www.denisamigit.ro se va realiza cu cel putin 3 zile inainte de inceperea acestora, in conformitate cu programarea afisata pe site-ul www.denisamigit.ro.

Inscrierea cursantilor se face in urma achitarii taxei de inscriere prin achizitia online si confirmarea platii pe adresa de e-mail contact@denisamigit.ro in cazul platii prin Transfer bancar conform instructiunilor de plata transmise via e-mail.

Inscrierea se va realiza in limita locurilor disponibile pentru seria de curs solicitata.

In cazul in care nu mai sunt locuri disponibile pentru seria solicitata este posibila inscrierea cursantului intr-o alta serie de comun acord cu acesta. Achitarea taxei de inscriere reprezinta acordul Clientului de a respecta termenii si conditiile expuse in prezentul document.

SC MIGIT CONSULTANCY SRL isi rezerva dreptul de a amana un curs/workshop o singura data fata de data programarii initiale. In cazul in care Furnizorul amana programul de un numar mai mare decat cel prevazut acesta se obliga sa returneze integral contravaloarea taxei de inscriere catre Clientii inscrisi la programul de formare in cauza, daca acestia solicita acest lucru in scris si nu sunt de acord cu reprogramarea cursului. Returnarea se va face in maxim 30 zile lucratoare de la data solicitarii, in baza cererii de returnare.

Retragerea de la cursurile/workshop-urile organizate de SC MIGIT CONSULTANCY SRL se va realiza cu minim 7 zile lucratoare inainte de data organizarii programului printr-o solicitare trimisa de catre Client pe adresa contact@denisamigit.ro. In cazul exprimarii in scris a dorintei de retragere in termenul precizat, contravaloarea serviciilor achitate (taxa de curs) va fi returnata integral in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data inaintarii solicitarii. In cazul in care solicitarea este transmisa cu mai putin de 7 zile lucratoare inainte de data inceperii cursului, returnarea taxei de inscriere nu este posibila.

In cazul in care SC MIGIT CONSULTANCY SRL amana sau anuleaza din motive proprii cursul/workshop-ul programat acesta se obliga sa returneze integral contravaloarea taxei de inscriere catre Clientii inscrisi la curs/workshop in cauza, daca acestia solicita acest lucru in scris si nu sunt de acord cu reprogramarea cursului/workshop-ului. Returnarea se va face in maxim 30 zile lucratoare de la data solicitarii.

Confirmarea organizarii cursurilor se realizeaza cu maxim 24 ore inaintea de inceperea acestora efectiv.

Respectarea urmatoarelor reguli de catre utilizator este esentiala:

 • Utilizatorul se abtine de la a formula vreo comanda falsa sau frauduloasa, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente;
 • Informatiile furnizate vor fi reale, complete si actualizate;
 • Respectarea drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest website;

Desfasurarea oricarei actiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu website-ului este interzisa.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care incalca regulile de mai sus si de a ne adresa autoritatilor competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

Utilizari interzise

Pe langa alte interdictii prevazute in continutul acestui document, este interzisa utilizarea site-ului sau a continutului sau: (a) pentru orice scop ilegal; (b) solicitarea altor persoane sa efectueze sau sa participe la orice acte ilegale; (c) incalcarea oricaror reglementari, reguli, legi sau ordonante nationale si europene; (d) incalcarea drepturilor noastre de proprietate intelectuala sau a drepturilor de proprietate intelectuala ale altora; (e) hartuirea, abuzul, insultarea, ranirea, defaimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau handicap; (f) prezentarea de informatii false sau inselatoare; (g) incarcarea sau transmiterea de virusi sau orice alt tip de cod care va fi sau poate fi utilizat in orice mod care sa afecteze functionalitatea sau functionarea site-ului (h) colectarea sau urmarirea informatiilor personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) sa interfereze sau sa eludeze caracteristicile de securitate ale site-ului.

Ne rezervam dreptul de a inceta utilizarea de catre dvs. a site-ului pentru aparitia oricarui caz de utilizare interzisa.

Plati, anulari, rambursari si retururi

Toate vanzarile de produse digitale care se pot descarca la confirmarea achizitiei sunt finale.

Pentru plata produselor sau serviciilor din site, plata se poate face prin urmatoarele modalitati: online, cu cardul, prin sistemul euplatesc.ro, urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

SC MIGIT CONSULTANCY SRL va emite Utilizatorului o factura fiscala pentru produsul/programul achizitionat de pe site, scop in care Utilizatorul va furniza societatii toate informatiile necesare. Odata emisa, o factura nu poate fi modificata.

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare puteti sa returnati serviciul/serviciile achizitionate de dvs. de pe www.denisamigit.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data incheierii contractului, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri suplimentare.

In cazul in care intentionati sa returnati un serviciu/servicii e bine sa stiti urmatoarele aspecte:

1. Intentia de a returna serviciul/serviciile trebuie sa fie anuntata in scris trimitand un e-mail la adresa de contact: contact@denisamigit.ro. Va solicitam sa precizati numele pe care a fost plasata comanda, serviciul/serviciile pe care doriti sa il/le returnati. Exercitarea dreptului la retragere inceteaza obligatiile partilor contactuale.

2. Sunt prevazute exceptii de la retragere, in situatia in care furnizorul a prestat serviciul/serviciile sau a furnizat continutul suportului de curs sau continutul digital, daca livrarea acestuia a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat scris ca a luat la cunostinta ca-si va pierde dreptul de retragere.

Dreptul de retragere nu este aplicabil in oricare dintre urmatoarele situatii:

 • Dupa prestarea integrala a Serviciilor;
 • Pentru furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material.

Prin urmare, va puteti retrage din contract numai daca furnizarea Serviciilor nu a inceput.

In cazul de fata, de la data incheierii contractului (data la care a fost transmis e-mailul de confirmare a comenzii) si pana la data transmiterii codului de acces si activarii contului de Client, Clientul se poate retrage din contract in orice moment, din orice motiv.

Retragerea din contract nu se poate realiza dupa efectuarea platii si primirea materialului, conform Termenilor si conditiilor.

Furnizarea completa a Serviciilor, respectiv executarea integrala a Contractului de catre Furnizor atrage pierderea dreptului de retragere, respectiv a dreptului de a obtine restituirea sumelor achitate conform prezentului contract.

Potrivit lit. a) a art. 16 din OUG 34/2014 unde sunt prevazute exceptiile de la dreptul de retragere: „a) contractele de servicii, dupa prestarea integrala a serviciilor si, in cazul in care contractul da nastere unei obligatii de plata pentru consumator, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere dupa executarea integrala a contractului de catre profesionist.”

Forta majora

Nu vom fi trasi la raspundere pentru niciun fel de intarzieri sau nereusite in indeplinirea serviciilor noastre, daca intervine un caz de forta majora sau un caz fortuit.

Forta majora si cazul fortuit includ, dar nu se limiteaza la, schimbari in legi sau reglementari, accidente, boli, embargouri, razboaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundatii, greve, conditii meteorologice, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet. Forta majora sau cazul fortuit vor fi comunicate in cel mai scurt moment Clientului.

Proprietate intelectuala

Site-ul si continutul cursurilor sunt proprietatea intelectuala a SC MIGIT CONSULTANCY SRL si, dupa caz, a autorilor.

Site-ul va fi folosit de catre utilizatori doar pentru informare, inregistrare, plasare de comenzi si vizitare.

Utilizarea site-ului www.denisamigit.ro implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si SC MIGIT CONSULTANCY SRL
Intregul continut al site-ului www.denisamigit.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala.

Folosirea, fara acordul scris al SC MIGIT CONSULTANCY SRL, a oricaror elemente apartinand site-ului www.denisamigit.ro se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

In calitate de utilizator, nu aveti dreptul de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii.

Vizitatorul/Clientul/Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, sunt proprietatea exclusiva a SC MIGIT CONSULTANCY SRL Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site sau in cuprinsul cursului, fara permisiunea prealabila, expresa, acordata in scris de catre SC MIGIT CONSULTANCY SRL
Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site.

Niciun Client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Utilizatorul site-ului nu are dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor MIGIT CONSULTANCY SRL, indiferent daca exista sau nu un scop comercial, cu exceptia permisiunilor de descarcare generate la anumite documente incluse in cursurile online.

Reprezentarile stilizate, creatia grafica, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, continutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusiva a detinatorului site-ului sau acesta a dobandit dreptul de a le utiliza. Fac exceptie informatiile si elementele grafice inregistrate de utilizatori, precum si semnele grafice apartinand altor entitati.

Utilizatorii nu pot prelua continutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau sterge continutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice incalcare a acestei reguli reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, de marca sau orice alt drept de proprietate intelectuala.
Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, efectuate in scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

Alte clauze

Termenii de fata reglementeaza accesul Utilizatorilor pe site-ul www.denisamigit.ro. In cazul in care, ulterior lansarii site-ului si publicarii acestor termeni, vor fi implementate functii sau servicii suplimentare puse la dispozitie pe site, acestea vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptati conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre Utilizator si detinatorul site-ului. In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Cosul Tau
Cos de Cumparaturi Cosul Tau e Gol