Servicii

Te pot ajuta cu dezvoltarea sau refacerea website-ului tau, cu realizarea identitatii vizuale si cu analiza activitatii de marketing online & crearea unei strategii optimizate.

IATA

Serviciile Mele

Dezvoltare Website

Fie ca este vorba de un blog, un website de prezentare de servicii sau magazin online, te pot ajuta cu dezvoltarea acestuia. Lucrez DOAR in WordPress, cu teme premium pe care le personalizez complet, precum sta dovada propriul meu website. Este o metoda foarte time & cost efficient, cu o procedura clara si un timeline fezabil.

AFLA MAI MULTE AICI

Marketing Online

Iti analizez activitatea de marketing online de pana in prezent (daca nu esti la inceput de drum) si iti creez o strategie optimizata, cuprinzand social media, e-mail (newsletter) si altele necesare in mediul online pretabile brandului tau pentru maximizarea impactului si atragerea clientilor.

Creatie grafica

Stiu ca poti avea nevoie, uneori, doar de un logo, o cartea de vizita, un panou cu preturi, un ad pentru FACEBOOK, materiale diverse pentru serviciile pe care le oferi samd, astfel ca, in functie de proiect (complexitate si durata) iti pot fi de folos si prin acest serviciu, cu pret per proiect. 

Coperta-produs-Anatomia-unui-Newsletter-Marketing-prin-e-mail-Incepator-si-Intermediar-homepage

Produsul Lunii

Ghid Anatomia unui Newsletter – Marketing prin e-mail – Incepator si Intermediar

Pret 80 lei

Denisa-Migit-logo-website

Ramai la curent cu noutatile denisamigit.ro

Aboneaza-te la Newsletter-ul meu

Iti voi trimite noutatile de pe denisamigit.ro doar 1 data pe luna si te poti dezabona oricand daca informatiile nu iti vor mai fi necesare.

Ma gasesti si pe

Instagram @denisamigit

Cosul Tau
Cos de Cumparaturi Cosul Tau e Gol