Intrebari Frecvente

Aici poti gasi raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.

  • Livrare
  • Retur
  • Acord de Confidentialitate

Odata ce ai plasat comanda un e-mail care contine informatii suplimentare de organizare dupa confimarea platii va fi trimis pe adresa ta, completata in formularul de Facturare.

Daca nu primesti acest mesaj in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, este posibil sa-ti fi completat gresit adresa sau sa fie o eroare de sistem. Prin urmare te rog sa-mi trimiti un mesaj direct pe contact@denisamigit.ro.

Tuturor produselor si cursurilor de pe acest website nu se aplica TVA.

Odata confirmata plata vei primi un mesaj cu accesul la produsul descarcabil. Ti se va deschide in browser insa il vei si putea salva local pentru a-l accesa oricand doresti, fara a fi nevoie de legatura la Internet.

Dupa trimiterea comenzii ei primi un mesaj de confirmarea a acesteia pe adresa de e-mail, alaturi de informatiile de plata, daca ai ales metoda prin transfer bancar.

Odata confirmata comanda, vei primi un alt mesaj pe adresa de e-mail cu accesul la produsele comandate si achitate. Le vei putea deschide in browser sau le vei putea descarca local.

Daca ai ales sa-ti creezi cont pe website-ul denisamigit.ro atunci vei regasi produsele comandate, alaturi de alte detalii de profil, si in contul de pe denisamigit.ro, la care trebuie sa ai acces doar tu.

In cazul in care intentionezi sa returnezi un serviciu/servicii e bine sa stii ca sunt prevazute exceptii de la retragere, in situatia in care furnizorul a prestat serviciul/serviciile sau a furnizat continutul suportului de curs sau continutul digital, daca livrarea acestuia a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat scris ca a luat la cunostinta ca-si va pierde dreptul de retragere.

Dreptul de retragere nu este aplicabil in oricare dintre urmatoarele situatii:

  • Dupa prestarea integrala a Serviciilor;
  • Pentru furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material.

Citeste mai mult aici Termeni si Conditii.

Retragerea de la cursurile/workshop-urile achizitionate de pe www.denisamigit.ro se va realiza cu minim 7 zile lucratoare inainte de data organizarii programului printr-o solicitare trimisa de catre tine pe adresa contact@denisamigit.ro.

In cazul exprimarii in scris a dorintei de retragere in termenul precizat, contravaloarea serviciilor achitate (pretul cursului) va fi returnata integral in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data inaintarii solicitarii. In cazul in care solicitarea este transmisa cu mai putin de 7 zile lucratoare inainte de data inceperii cursului, returnarea taxei de inscriere nu este posibila.

Citeste mai mult aici Termeni si Conditii.

www.denisamigit.ro nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura directa cu activitatea sa.

Citeste mai mult aici Politica de Confidentialitate.

Informatiile pe care le obtin ca efect al executarii relatiilor de afaceri intre noi sau pe cale incidentala sunt apreciate ca strict confidentiale si sunt supuse dispozitiilor termenilor si conditiilor specificate pe acest website precum si legislatiei in vigoare privind secretul comercial si secretul de serviciu.

Pentru alte informatii privind acest subiect imi poti scrie la contact@denisamigit.ro.

Ma gasesti si pe

Instagram @denisamigit

Cosul Tau
Cos de Cumparaturi Cosul Tau e Gol