Despre mine

Bine te-am gasit

Numele meu este Denisa si, datorita a peste 8 ani de invatare si practica in web dev, marketing online si training, cred ca te pot ajuta sa intelegi mai bine mediul online si sa alegi & folosesti ce-i prieste realmente brandului tau/afacerii tale. 

Denisa-Migit-logo-website

Cred ca exista atatea feluri de a face lucrurile pe cat de multe minti sunt. Calea cea mai buna este cea proprie, indiferent de ritm. Urmeaza-ti entuziasmul si transforma-ti zilele prin ceea ce faci.

Afla mai multe

Ce mi-am propus

Stiu ca, odata cu dezvoltarea tehnologica si cu schimbarile accelerate ale comportamentului consumatorilor, tot ceea ce ai de facut, de urmarit, de integrat si de analizat pentru a-ti lansa ori imbunatati brandul/afacerea in mediul online, poate parea coplesitor. 

Asadar, orientarea in spatiul online mereu schimbator, organizarea tuturor informatiilor de care ai nevoie indiferent de etapa in care se afla brandul/afacerea ta si training-ul personalizat pentru a te descurca in mod avantajos pe cont propriu sunt serviciile cu care iti pot fi de ajutor.

Program Image
Program Image

CUM LUCREZ

Calea Mea

Prin multe proiecte gestionate mai putin avantajos, prin discutiile dificile cu multi clienti si prin ajustarea “la firul ierbii” a felului in care doresc sa lucrez, am ajuns, dupa mai bine de 8 ani, sa inteleg ca, de fapt, sentimentul de pace si solutiile ce aduc despovarare sunt cele mai eficiente indicii pentru a gestiona orice tip de activitate profesionala, indiferent de miza.

1
De ce?

De la primele servicii oferite am invatat sa intreb, inainte de toate, DE CE se vrea un anume lucru? Din experienta am aflat ca raspunsul la aceasta intrebare este sursa de viata a oricarui brand/afacere.

2
Elementele fundamentale

Se poate crea si implementa orice proces de lansare ori imbunatatire a unui brand/afacere cand exista o intelegere sanatoasa a elementelor online fundamentale.

3
Adaptabilitate & Originalitate

Preferintele se schimba odata cu dezvoltarea bazei de cunostinte, astfel ca e bine sa se adopte o strategie de adaptare la feature-urile in trend dorite si sa se integreze, cu incumetare, originalitatea proprie.

Program Image Program Image
Program Image Program Image Program Image

Descopera cum putem colabora

Training & Consultanta

Ma gasesti si pe

Instagram @denisamigit

Cosul Tau
Cos de Cumparaturi Cosul Tau e Gol